Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૨. ઉચ્ચાસયનસુત્તં

    2. Uccāsayanasuttaṃ

    ૧૧૫૨. …પે॰… ‘‘એવમેવ ખો, ભિક્ખવે, અપ્પકા તે સત્તા યે ઉચ્ચાસયનમહાસયના પટિવિરતા; અથ ખો એતેવ બહુતરા સત્તા યે ઉચ્ચાસયનમહાસયના અપ્પટિવિરતા…પે॰…. દુતિયં.

    1152. …Pe… ‘‘evameva kho, bhikkhave, appakā te sattā ye uccāsayanamahāsayanā paṭiviratā; atha kho eteva bahutarā sattā ye uccāsayanamahāsayanā appaṭiviratā…pe…. Dutiyaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૨. ઉચ્ચાસયનસુત્તવણ્ણના • 2. Uccāsayanasuttavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨. ઉચ્ચાસયનસુત્તવણ્ણના • 2. Uccāsayanasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact