Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. ઉદાયીસુત્તવણ્ણના

    7. Udāyīsuttavaṇṇanā

    ૨૩૪. સત્તમે અનેકપરિયાયેનાતિ અનેકેહિ કારણેહિ. ઇતિપાયન્તિ ઇતિપિ અયં. ઇમસ્મિં સુત્તે અનિચ્ચેન અનત્તલક્ખણં કથિતં.

    234. Sattame anekapariyāyenāti anekehi kāraṇehi. Itipāyanti itipi ayaṃ. Imasmiṃ sutte aniccena anattalakkhaṇaṃ kathitaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. ઉદાયીસુત્તં • 7. Udāyīsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. ઉદાયીસુત્તવણ્ણના • 7. Udāyīsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact