Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. ઉપચાલાસુત્તવણ્ણના

    7. Upacālāsuttavaṇṇanā

    ૧૬૮. સત્તમે એન્તિ મારવસં પુનાતિ પુનપ્પુનં મરણમારકિલેસમારદેવપુત્તમારાનં વસં આગચ્છન્તિ. પધૂપિતોતિ સન્તાપિતો. અગતિ યત્થ મારસ્સાતિ યત્થ તુય્હં મારસ્સ અગતિ. તત્થાતિ તસ્મિં નિબ્બાને. સત્તમં.

    168. Sattame enti māravasaṃ punāti punappunaṃ maraṇamārakilesamāradevaputtamārānaṃ vasaṃ āgacchanti. Padhūpitoti santāpito. Agati yattha mārassāti yattha tuyhaṃ mārassa agati. Tatthāti tasmiṃ nibbāne. Sattamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. ઉપચાલાસુત્તં • 7. Upacālāsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. ઉપચાલાસુત્તવણ્ણના • 7. Upacālāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact