Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરીગાથાપાળિ • Therīgāthāpāḷi

    ૧૦. ઉપસમાથેરીગાથા

    10. Upasamātherīgāthā

    ૧૦.

    10.

    ‘‘ઉપસમે તરે ઓઘં, મચ્ચુધેય્યં સુદુત્તરં;

    ‘‘Upasame tare oghaṃ, maccudheyyaṃ suduttaraṃ;

    ધારેહિ અન્તિમં દેહં, જેત્વા મારં સવાહન’’ન્તિ.

    Dhārehi antimaṃ dehaṃ, jetvā māraṃ savāhana’’nti.

    … ઉપસમા થેરી….

    … Upasamā therī….







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરીગાથા-અટ્ઠકથા • Therīgāthā-aṭṭhakathā / ૫-૧૦. તિસ્સાદિથેરીગાથાવણ્ણના • 5-10. Tissāditherīgāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact