Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā

    ઉપોસથાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના

    Uposathādipucchāvissajjanāvaṇṇanā

    ૩૩૨. ઉપોસથાદિપુચ્છાસુ પવારણગાથાતિ દિટ્ઠાદીહિ તીહિ ઠાનેહિ પવારણાવાચા એવ. એવં વુત્તાનં પન છન્દોવિચિતિલક્ખણેન વુત્તજાતિભેદા ગાથા.

    332. Uposathādipucchāsu pavāraṇagāthāti diṭṭhādīhi tīhi ṭhānehi pavāraṇāvācā eva. Evaṃ vuttānaṃ pana chandovicitilakkhaṇena vuttajātibhedā gāthā.

    છક્કવારાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Chakkavārādivaṇṇanā niṭṭhitā.

    મહાવગ્ગવણ્ણનાનયો નિટ્ઠિતો.

    Mahāvaggavaṇṇanānayo niṭṭhito.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi / આદિમજ્ઝન્તપુચ્છનં • Ādimajjhantapucchanaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / પરિવાર-અટ્ઠકથા • Parivāra-aṭṭhakathā / અત્થવસપકરણાવણ્ણના • Atthavasapakaraṇāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / અત્થવસપકરણવણ્ણના • Atthavasapakaraṇavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / ઉપોસથાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના • Uposathādipucchāvissajjanāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ઉપોસથાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જના • Uposathādipucchāvissajjanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact