Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૫. ઉપ્પાદસંયુત્તવણ્ણના
5. Uppādasaṃyuttavaṇṇanā
૩૧૨-૩૨૧. ઉપ્પાદસંયુત્તે સબ્બં પાકટમેવ.
312-321. Uppādasaṃyutte sabbaṃ pākaṭameva.
ઉપ્પાદસંયુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Uppādasaṃyuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૧. ચક્ખુસુત્તં • 1. Cakkhusuttaṃ
૨. રૂપસુત્તં • 2. Rūpasuttaṃ
૩. વિઞ્ઞાણસુત્તં • 3. Viññāṇasuttaṃ
૪. સમ્ફસ્સસુત્તં • 4. Samphassasuttaṃ
૫. સમ્ફસ્સજસુત્તં • 5. Samphassajasuttaṃ
૬. સઞ્ઞાસુત્તં • 6. Saññāsuttaṃ
૭. સઞ્ચેતનાસુત્તં • 7. Sañcetanāsuttaṃ
૮. તણ્હાસુત્તં • 8. Taṇhāsuttaṃ
૯. ધાતુસુત્તં • 9. Dhātusuttaṃ
૧૦. ખન્ધસુત્તં • 10. Khandhasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૫. ઉપ્પાદસંયુત્તવણ્ણના • 5. Uppādasaṃyuttavaṇṇanā