Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરીગાથાપાળિ • Therīgāthāpāḷi |
૧૫. ઉત્તરાથેરીગાથા
15. Uttarātherīgāthā
૧૫.
15.
‘‘કાયેન સંવુતા આસિં, વાચાય ઉદ ચેતસા;
‘‘Kāyena saṃvutā āsiṃ, vācāya uda cetasā;
સમૂલં તણ્હમબ્બુય્હ, સીતિભૂતામ્હિ નિબ્બુતા’’તિ.
Samūlaṃ taṇhamabbuyha, sītibhūtāmhi nibbutā’’ti.
… ઉત્તરા થેરી….
… Uttarā therī….
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરીગાથા-અટ્ઠકથા • Therīgāthā-aṭṭhakathā / ૧૫. ઉત્તરાથેરીગાથાવણ્ણના • 15. Uttarātherīgāthāvaṇṇanā