Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૨. ઉય્યોજનસિક્ખાપદવણ્ણના

    2. Uyyojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨૭૬. વિજહન્તસ્સાતિ અનાદરત્થે સામિવચનં. ઉય્યોજકસ્સ વિજહન્તસ્સ સતો આપત્તિ દુક્કટસ્સાતિપિ અત્થો. ઇધ અનુપસમ્પન્નો નામ સામણેરોવાધિપ્પેતો.

    276.Vijahantassāti anādaratthe sāmivacanaṃ. Uyyojakassa vijahantassa sato āpatti dukkaṭassātipi attho. Idha anupasampanno nāma sāmaṇerovādhippeto.

    ઉય્યોજનસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Uyyojanasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૫. અચેલકવગ્ગો • 5. Acelakavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૨. ઉય્યોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Uyyojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૨. ઉય્યોજનસિક્ખાપદં • 2. Uyyojanasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact