Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૮. ઉય્યુત્તસેનાસિક્ખાપદવણ્ણના

    8. Uyyuttasenāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૩૧૧-૫. મં દિટ્ઠેનાતિ મયા દિટ્ઠેન, મમ દસ્સનેન વા. એકમ્પિ સરહત્થં પુરિસન્તિ અઙ્ગપરિયાપન્નં.

    311-5.Maṃ diṭṭhenāti mayā diṭṭhena, mama dassanena vā. Ekampi sarahatthaṃ purisanti aṅgapariyāpannaṃ.

    ઉય્યુત્તસેનાસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Uyyuttasenāsikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૫. અચેલકવગ્ગો • 5. Acelakavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૮. ઉય્યુત્તસેનાસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Uyyuttasenāsikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૮. ઉય્યુત્તસેનાસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Uyyuttasenāsikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૮. ઉય્યુત્તસેનાસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Uyyuttasenāsikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૮. ઉય્યુત્તસેનાસિક્ખાપદં • 8. Uyyuttasenāsikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact