Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. વાદત્થિકસુત્તવણ્ણના

    10. Vādatthikasuttavaṇṇanā

    ૧૧૧૦. દસમે સિલાયૂપોતિ સિલાથમ્ભો. સોળસકુક્કુકોતિ સોળસહત્થો. સોળસકુક્કૂતિપિ પાઠો. હેટ્ઠા નેમઙ્ગમાતિ હેટ્ઠા આવાટં પવિટ્ઠા. અટ્ઠ કુક્કુ ઉપરિનેમસ્સાતિ અટ્ઠ હત્થા આવાટસ્સ ઉપરિ ઉગ્ગન્ત્વા ઠિતા ભવેય્યું. ભુસાતિ બલવતી. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનમેવાતિ.

    1110. Dasame silāyūpoti silāthambho. Soḷasakukkukoti soḷasahattho. Soḷasakukkūtipi pāṭho. Heṭṭhā nemaṅgamāti heṭṭhā āvāṭaṃ paviṭṭhā. Aṭṭha kukku uparinemassāti aṭṭha hatthā āvāṭassa upari uggantvā ṭhitā bhaveyyuṃ. Bhusāti balavatī. Sesaṃ sabbattha uttānamevāti.

    સીસપાવનવગ્ગો ચતુત્થો.

    Sīsapāvanavaggo catuttho.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. વાદત્થિકસુત્તં • 10. Vādatthikasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૦. વાદત્થિકસુત્તવણ્ણના • 10. Vādatthikasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact