Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૪. વત્થુસુત્તવણ્ણના

    4. Vatthusuttavaṇṇanā

    ૫૪. ચતુત્થે પુત્તા વત્થૂતિ મહલ્લકકાલે પટિજગ્ગનટ્ઠેન પુત્તા પતિટ્ઠા. પરમોતિ અઞ્ઞેસં અકથેતબ્બસ્સપિ ગુય્હસ્સ કથેતબ્બયુત્તતાય ભરિયા પરમો સખા નામ. ચતુત્થં.

    54. Catutthe puttā vatthūti mahallakakāle paṭijagganaṭṭhena puttā patiṭṭhā. Paramoti aññesaṃ akathetabbassapi guyhassa kathetabbayuttatāya bhariyā paramo sakhā nāma. Catutthaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૪. વત્થુસુત્તં • 4. Vatthusuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૪. વત્થુસુત્તવણ્ણના • 4. Vatthusuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact