Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૪. વત્થુસુત્તવણ્ણના

    4. Vatthusuttavaṇṇanā

    ૫૪. પતિટ્ઠાતિ અવસ્સયો. ગુય્હસ્સાતિ ગુહિતબ્બસ્સ રહસ્સસ્સ. પરમો સખા નામ અતિપિયટ્ઠાનતાય.

    54.Patiṭṭhāti avassayo. Guyhassāti guhitabbassa rahassassa. Paramo sakhā nāma atipiyaṭṭhānatāya.

    વત્થુસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Vatthusuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૪. વત્થુસુત્તં • 4. Vatthusuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૪. વત્થુસુત્તવણ્ણના • 4. Vatthusuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact