Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૮. વેહાસકુટિસિક્ખાપદવણ્ણના

    8. Vehāsakuṭisikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨૯. ‘‘પમાણમજ્ઝિમસ્સ ગલપ્પમાણે દિન્નતુલાપિ વેહાસકુટિયેવા’’તિ લિખિતં, ‘‘ન સા ઇધ અધિપ્પેતા’’તિ વુત્તં.

    129. ‘‘Pamāṇamajjhimassa galappamāṇe dinnatulāpi vehāsakuṭiyevā’’ti likhitaṃ, ‘‘na sā idha adhippetā’’ti vuttaṃ.

    વેહાસકુટિસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Vehāsakuṭisikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૨. ભૂતગામવગ્ગો • 2. Bhūtagāmavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૮. વેહાસકુટિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Vehāsakuṭisikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૮. વેહાસકુટિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Vehāsakuṭisikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૮. વેહાસકુટિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Vehāsakuṭisikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૮. વેહાસકુટિસિક્ખાપદં • 8. Vehāsakuṭisikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact