Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. વેળુદ્વારેય્યસુત્તવણ્ણના

    7. Veḷudvāreyyasuttavaṇṇanā

    ૧૦૦૩. સત્તમે વેળુદ્વારન્તિ ગામદ્વારે પવેણિઆગતસ્સ વેળુગચ્છસ્સ અત્થિતાય એવંલદ્ધનામો ગામો. અત્તુપનાયિકન્તિ અત્તનિ ઉપનેતબ્બં. સમ્ફભાસેનાતિ અમન્તભાસેન. સમ્ફપ્પલાપભાસેનાતિ સમ્ફપ્પલાપસમ્ભાસેન નિરત્થકેન અઞ્ઞાણવચનેનાતિ અત્થો.

    1003. Sattame veḷudvāranti gāmadvāre paveṇiāgatassa veḷugacchassa atthitāya evaṃladdhanāmo gāmo. Attupanāyikanti attani upanetabbaṃ. Samphabhāsenāti amantabhāsena. Samphappalāpabhāsenāti samphappalāpasambhāsena niratthakena aññāṇavacanenāti attho.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. વેળુદ્વારેય્યસુત્તં • 7. Veḷudvāreyyasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. વેળુદ્વારેય્યસુત્તવણ્ણના • 7. Veḷudvāreyyasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact