Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. વેણ્ડુસુત્તવણ્ણના

    2. Veṇḍusuttavaṇṇanā

    ૯૩. દુતિયે વેણ્ડૂતિ તસ્સ દેવપુત્તસ્સ નામં. પયિરુપાસિયાતિ પરિરુપાસિત્વા. અનુસિક્ખરેતિ સિક્ખન્તિ. સિટ્ઠિપદેતિ અનુસિટ્ઠિપદે. કાલે તે અપ્પમજ્જન્તાતિ કાલે તે અપ્પમાદં કરોન્તા. દુતિયં.

    93. Dutiye veṇḍūti tassa devaputtassa nāmaṃ. Payirupāsiyāti parirupāsitvā. Anusikkhareti sikkhanti. Siṭṭhipadeti anusiṭṭhipade. Kāle te appamajjantāti kāle te appamādaṃ karontā. Dutiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. વેણ્ડુસુત્તં • 2. Veṇḍusuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨. વેણ્ડુસુત્તવણ્ણના • 2. Veṇḍusuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact