Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૦. વેરહચ્ચાનિસુત્તવણ્ણના

    10. Verahaccānisuttavaṇṇanā

    ૧૩૩. બ્રાહ્મણિં ધમ્મસવનાય ચોદેન્તો માણવકો ‘‘યગ્ઘે’’તિ અવોચ. તેનાહ ‘‘યગ્ઘેતિ ચોદનત્થે નિપાતો’’તિ.

    133. Brāhmaṇiṃ dhammasavanāya codento māṇavako ‘‘yagghe’’ti avoca. Tenāha ‘‘yaggheti codanatthe nipāto’’ti.

    વેરહચ્ચાનિસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Verahaccānisuttavaṇṇanā niṭṭhitā.

    ગહપતિવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Gahapativaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. વેરહચ્ચાનિસુત્તં • 10. Verahaccānisuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૦. વેરહચ્ચાનિસુત્તવણ્ણના • 10. Verahaccānisuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact