Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૯. વેરમ્ભસુત્તવણ્ણના

    9. Verambhasuttavaṇṇanā

    ૧૬૫. કાયં ન રક્ખતિ નામ છબ્બીસતિયા સારુપ્પાનં પરિચ્ચજનતો. વાચં ન રક્ખતિ નામ રાગસામન્તા ચ કોધસામન્તા ચ યાવ નિચ્છારણતો.

    165.Kāyaṃna rakkhati nāma chabbīsatiyā sāruppānaṃ pariccajanato. Vācaṃ na rakkhati nāma rāgasāmantā ca kodhasāmantā ca yāva nicchāraṇato.

    વેરમ્ભસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Verambhasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૯. વેરમ્ભસુત્તં • 9. Verambhasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૯. વેરમ્ભસુત્તવણ્ણના • 9. Verambhasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact