Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    વિભઙ્ગપાળિ • Vibhaṅgapāḷi

    ૧. ખન્ધવિભઙ્ગો • 1. Khandhavibhaṅgo

    ૨. આયતનવિભઙ્ગો • 2. Āyatanavibhaṅgo

    ૩. ધાતુવિભઙ્ગો • 3. Dhātuvibhaṅgo

    ૪. સચ્ચવિભઙ્ગો • 4. Saccavibhaṅgo

    ૫. ઇન્દ્રિયવિભઙ્ગો • 5. Indriyavibhaṅgo

    ૬. પટિચ્ચસમુપ્પાદવિભઙ્ગો • 6. Paṭiccasamuppādavibhaṅgo

    ૭. સતિપટ્ઠાનવિભઙ્ગો • 7. Satipaṭṭhānavibhaṅgo

    ૮. સમ્મપ્પધાનવિભઙ્ગો • 8. Sammappadhānavibhaṅgo

    ૯. ઇદ્ધિપાદવિભઙ્ગો • 9. Iddhipādavibhaṅgo

    ૧૦. બોજ્ઝઙ્ગવિભઙ્ગો • 10. Bojjhaṅgavibhaṅgo

    ૧૧. મગ્ગઙ્ગવિભઙ્ગો • 11. Maggaṅgavibhaṅgo

    ૧૨. ઝાનવિભઙ્ગો • 12. Jhānavibhaṅgo

    ૧૩. અપ્પમઞ્ઞાવિભઙ્ગો • 13. Appamaññāvibhaṅgo

    ૧૪. સિક્ખાપદવિભઙ્ગો • 14. Sikkhāpadavibhaṅgo

    ૧૫. પટિસમ્ભિદાવિભઙ્ગો • 15. Paṭisambhidāvibhaṅgo

    ૧૬. ઞાણવિભઙ્ગો • 16. Ñāṇavibhaṅgo

    ૧૭. ખુદ્દકવત્થુવિભઙ્ગો • 17. Khuddakavatthuvibhaṅgo

    ૧૮. ધમ્મહદયવિભઙ્ગો • 18. Dhammahadayavibhaṅgo


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact