Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૭. વિહારકારસિક્ખાપદવણ્ણના

    7. Vihārakārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩૬૬. સત્તમે વા-સદ્દો અવધારણત્થોતિ વેદિતબ્બો.

    366. Sattame -saddo avadhāraṇatthoti veditabbo.

    વિહારકારસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Vihārakārasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૭. વિહારકારસિક્ખાપદં • 7. Vihārakārasikkhāpadaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૭. વિહારકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Vihārakārasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૭. વિહારકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Vihārakārasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૭. વિહારકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Vihārakārasikkhāpadavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact