Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    વિમાનવત્થુપાળિ • Vimānavatthupāḷi

    ૧. ઇત્થિવિમાનં • 1. Itthivimānaṃ

    ૧. પીઠવગ્ગો • 1. Pīṭhavaggo

    ૧. પઠમપીઠવિમાનવત્થુ • 1. Paṭhamapīṭhavimānavatthu

    ૨. દુતિયપીઠવિમાનવત્થુ • 2. Dutiyapīṭhavimānavatthu

    ૩. તતિયપીઠવિમાનવત્થુ • 3. Tatiyapīṭhavimānavatthu

    ૪. ચતુત્થપીઠવિમાનવત્થુ • 4. Catutthapīṭhavimānavatthu

    ૫. કુઞ્જરવિમાનવત્થુ • 5. Kuñjaravimānavatthu

    ૬. પઠમનાવાવિમાનવત્થુ • 6. Paṭhamanāvāvimānavatthu

    ૭. દુતિયનાવાવિમાનવત્થુ • 7. Dutiyanāvāvimānavatthu

    ૮. તતિયનાવાવિમાનવત્થુ • 8. Tatiyanāvāvimānavatthu

    ૯. દીપવિમાનવત્થુ • 9. Dīpavimānavatthu

    ૧૦. તિલદક્ખિણવિમાનવત્થુ • 10. Tiladakkhiṇavimānavatthu

    ૧૧. પઠમપતિબ્બતાવિમાનવત્થુ • 11. Paṭhamapatibbatāvimānavatthu

    ૧૨. દુતિયપતિબ્બતાવિમાનવત્થુ • 12. Dutiyapatibbatāvimānavatthu

    ૧૩. પઠમસુણિસાવિમાનવત્થુ • 13. Paṭhamasuṇisāvimānavatthu

    ૧૪. દુતિયસુણિસાવિમાનવત્થુ • 14. Dutiyasuṇisāvimānavatthu

    ૧૫. ઉત્તરાવિમાનવત્થુ • 15. Uttarāvimānavatthu

    ૧૬. સિરિમાવિમાનવત્થુ • 16. Sirimāvimānavatthu

    ૧૭. કેસકારીવિમાનવત્થુ • 17. Kesakārīvimānavatthu

    ૨. ચિત્તલતાવગ્ગો • 2. Cittalatāvaggo

    ૧. દાસિવિમાનવત્થુ • 1. Dāsivimānavatthu

    ૨. લખુમાવિમાનવત્થુ • 2. Lakhumāvimānavatthu

    ૩. આચામદાયિકાવિમાનવત્થુ • 3. Ācāmadāyikāvimānavatthu

    ૪. ચણ્ડાલિવિમાનવત્થુ • 4. Caṇḍālivimānavatthu

    ૫. ભદ્દિત્થિવિમાનવત્થુ • 5. Bhadditthivimānavatthu

    ૬. સોણદિન્નાવિમાનવત્થુ • 6. Soṇadinnāvimānavatthu

    ૭. ઉપોસથાવિમાનવત્થુ • 7. Uposathāvimānavatthu

    ૮. નિદ્દાવિમાનવત્થુ • 8. Niddāvimānavatthu

    ૯. સુનિદ્દાવિમાનવત્થુ • 9. Suniddāvimānavatthu

    ૧૦. પઠમભિક્ખાદાયિકાવિમાનવત્થુ • 10. Paṭhamabhikkhādāyikāvimānavatthu

    ૧૧. દુતિયભિક્ખાદાયિકાવિમાનવત્થુ • 11. Dutiyabhikkhādāyikāvimānavatthu

    ૩. પારિચ્છત્તકવગ્ગો • 3. Pāricchattakavaggo

    ૧. ઉળારવિમાનવત્થુ • 1. Uḷāravimānavatthu

    ૨. ઉચ્છુદાયિકાવિમાનવત્થુ • 2. Ucchudāyikāvimānavatthu

    ૩. પલ્લઙ્કવિમાનવત્થુ • 3. Pallaṅkavimānavatthu

    ૪. લતાવિમાનવત્થુ • 4. Latāvimānavatthu

    ૫. ગુત્તિલવિમાનં • 5. Guttilavimānaṃ

    ૬. દદ્દલ્લવિમાનવત્થુ • 6. Daddallavimānavatthu

    ૭. પેસવતીવિમાનવત્થુ • 7. Pesavatīvimānavatthu

    ૮. મલ્લિકાવિમાનવત્થુ • 8. Mallikāvimānavatthu

    ૯. વિસાલક્ખિવિમાનવત્થુ • 9. Visālakkhivimānavatthu

    ૧૦. પારિચ્છત્તકવિમાનવત્થુ • 10. Pāricchattakavimānavatthu

    ૪. મઞ્જિટ્ઠકવગ્ગો • 4. Mañjiṭṭhakavaggo

    ૧. મઞ્જિટ્ઠકવિમાનવત્થુ • 1. Mañjiṭṭhakavimānavatthu

    ૨. પભસ્સરવિમાનવત્થુ • 2. Pabhassaravimānavatthu

    ૩. નાગવિમાનવત્થુ • 3. Nāgavimānavatthu

    ૪. અલોમવિમાનવત્થુ • 4. Alomavimānavatthu

    ૫. કઞ્જિકદાયિકાવિમાનવત્થુ • 5. Kañjikadāyikāvimānavatthu

    ૬. વિહારવિમાનવત્થુ • 6. Vihāravimānavatthu

    ૭. ચતુરિત્થિવિમાનવત્થુ • 7. Caturitthivimānavatthu

    ૮. અમ્બવિમાનવત્થુ • 8. Ambavimānavatthu

    ૯. પીતવિમાનવત્થુ • 9. Pītavimānavatthu

    ૧૦. ઉચ્છુવિમાનવત્થુ • 10. Ucchuvimānavatthu

    ૧૧. વન્દનવિમાનવત્થુ • 11. Vandanavimānavatthu

    ૧૨. રજ્જુમાલાવિમાનવત્થુ • 12. Rajjumālāvimānavatthu

    ૨. પુરિસવિમાનં • 2. Purisavimānaṃ

    ૫. મહારથવગ્ગો • 5. Mahārathavaggo

    ૧. મણ્ડૂકદેવપુત્તવિમાનવત્થુ • 1. Maṇḍūkadevaputtavimānavatthu

    ૨. રેવતીવિમાનવત્થુ • 2. Revatīvimānavatthu

    ૩. છત્તમાણવકવિમાનવત્થુ • 3. Chattamāṇavakavimānavatthu

    ૪. કક્કટકરસદાયકવિમાનવત્થુ • 4. Kakkaṭakarasadāyakavimānavatthu

    ૫. દ્વારપાલવિમાનવત્થુ • 5. Dvārapālavimānavatthu

    ૬. પઠમકરણીયવિમાનવત્થુ • 6. Paṭhamakaraṇīyavimānavatthu

    ૭. દુતિયકરણીયવિમાનવત્થુ • 7. Dutiyakaraṇīyavimānavatthu

    ૮. પઠમસૂચિવિમાનવત્થુ • 8. Paṭhamasūcivimānavatthu

    ૯. દુતિયસૂચિવિમાનવત્થુ • 9. Dutiyasūcivimānavatthu

    ૧૦. પઠમનાગવિમાનવત્થુ • 10. Paṭhamanāgavimānavatthu

    ૧૧. દુતિયનાગવિમાનવત્થુ • 11. Dutiyanāgavimānavatthu

    ૧૨. તતિયનાગવિમાનવત્થુ • 12. Tatiyanāgavimānavatthu

    ૧૩. ચૂળરથવિમાનવત્થુ • 13. Cūḷarathavimānavatthu

    ૧૪. મહારથવિમાનવત્થુ • 14. Mahārathavimānavatthu

    ૬. પાયાસિવગ્ગો • 6. Pāyāsivaggo

    ૧. પઠમઅગારિયવિમાનવત્થુ • 1. Paṭhamaagāriyavimānavatthu

    ૨. દુતિયઅગારિયવિમાનવત્થુ • 2. Dutiyaagāriyavimānavatthu

    ૩. ફલદાયકવિમાનવત્થુ • 3. Phaladāyakavimānavatthu

    ૪. પઠમઉપસ્સયદાયકવિમાનવત્થુ • 4. Paṭhamaupassayadāyakavimānavatthu

    ૫. દુતિયઉપસ્સયદાયકવિમાનવત્થુ • 5. Dutiyaupassayadāyakavimānavatthu

    ૬. ભિક્ખાદાયકવિમાનવત્થુ • 6. Bhikkhādāyakavimānavatthu

    ૭. યવપાલકવિમાનવત્થુ • 7. Yavapālakavimānavatthu

    ૮. પઠમકુણ્ડલીવિમાનવત્થુ • 8. Paṭhamakuṇḍalīvimānavatthu

    ૯. દુતિયકુણ્ડલીવિમાનવત્થુ • 9. Dutiyakuṇḍalīvimānavatthu

    ૧૦. (ઉત્તર) પાયાસિવિમાનવત્થુ • 10. (Uttara) pāyāsivimānavatthu

    ૭. સુનિક્ખિત્તવગ્ગો • 7. Sunikkhittavaggo

    ૧. ચિત્તલતાવિમાનવત્થુ • 1. Cittalatāvimānavatthu

    ૨. નન્દનવિમાનવત્થુ • 2. Nandanavimānavatthu

    ૩. મણિથૂણવિમાનવત્થુ • 3. Maṇithūṇavimānavatthu

    ૪. સુવણ્ણવિમાનવત્થુ • 4. Suvaṇṇavimānavatthu

    ૫. અમ્બવિમાનવત્થુ • 5. Ambavimānavatthu

    ૬. ગોપાલવિમાનવત્થુ • 6. Gopālavimānavatthu

    ૭. કણ્ડકવિમાનવત્થુ • 7. Kaṇḍakavimānavatthu

    ૮. અનેકવણ્ણવિમાનવત્થુ • 8. Anekavaṇṇavimānavatthu

    ૯. મટ્ઠકુણ્ડલીવિમાનવત્થુ • 9. Maṭṭhakuṇḍalīvimānavatthu

    ૧૦. સેરીસકવિમાનવત્થુ • 10. Serīsakavimānavatthu

    ૧૧. સુનિક્ખિત્તવિમાનવત્થુ • 11. Sunikkhittavimānavatthu


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact