Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    વિનયાલઙ્કાર-ટીકા • Vinayālaṅkāra-ṭīkā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ૧. દિવાસેય્યવિનિચ્છયકથા • 1. Divāseyyavinicchayakathā

    ૨. પરિક્ખારવિનિચ્છયકથા • 2. Parikkhāravinicchayakathā

    ૩. ભેસજ્જાદિકરણવિનિચ્છયકથા • 3. Bhesajjādikaraṇavinicchayakathā

    ૪. વિઞ્ઞત્તિવિનિચ્છયકથા • 4. Viññattivinicchayakathā

    ૫. કુલસઙ્ગહવિનિચ્છયકથા • 5. Kulasaṅgahavinicchayakathā

    ૬. મચ્છમંસવિનિચ્છયકથા • 6. Macchamaṃsavinicchayakathā

    ૭. અનામાસવિનિચ્છયકથા • 7. Anāmāsavinicchayakathā

    ૮. અધિટ્ઠાનવિકપ્પનવિનિચ્છયકથા • 8. Adhiṭṭhānavikappanavinicchayakathā

    ૯. ચીવરવિપ્પવાસવિનિચ્છયકથા • 9. Cīvaravippavāsavinicchayakathā

    ૧૦. ભણ્ડપટિસામનવિનિચ્છયકથા • 10. Bhaṇḍapaṭisāmanavinicchayakathā

    ૧૧. કયવિક્કયસમાપત્તિવિનિચ્છયકથા • 11. Kayavikkayasamāpattivinicchayakathā

    ૧૨. રૂપિયાદિપટિગ્ગહણવિનિચ્છયકથા • 12. Rūpiyādipaṭiggahaṇavinicchayakathā

    ૧૩. દાનલક્ખણાદિવિનિચ્છયકથા • 13. Dānalakkhaṇādivinicchayakathā

    ૧૪. પથવીખણનવિનિચ્છયકથા • 14. Pathavīkhaṇanavinicchayakathā

    ૧૫. ભૂતગામવિનિચ્છયકથા • 15. Bhūtagāmavinicchayakathā

    ૧૬. સહસેય્યવિનિચ્છયકથા • 16. Sahaseyyavinicchayakathā

    ૧૭. મઞ્ચપીઠાદિસઙ્ઘિકસેનાસનેસુપટિપજ્જિતબ્બવિનિચ્છયકથા • 17. Mañcapīṭhādisaṅghikasenāsanesupaṭipajjitabbavinicchayakathā

    ૧૮. કાલિકવિનિચ્છયકથા • 18. Kālikavinicchayakathā

    ૧૯. કપ્પિયભૂમિવિનિચ્છયકથા • 19. Kappiyabhūmivinicchayakathā

    ૨૦. પટિગ્ગહણવિનિચ્છયકથા • 20. Paṭiggahaṇavinicchayakathā

    ૨૧. પવારણાવિનિચ્છયકથા • 21. Pavāraṇāvinicchayakathā

    ૨૨. પબ્બજ્જાવિનિચ્છયકથા • 22. Pabbajjāvinicchayakathā

    ૨૩. નિસ્સયવિનિચ્છયકથા • 23. Nissayavinicchayakathā

    ૨૪. સીમાવિનિચ્છયકથા • 24. Sīmāvinicchayakathā

    ૨૫. ઉપોસથપવારણાવિનિચ્છયકથા • 25. Uposathapavāraṇāvinicchayakathā

    ૨૬. વસ્સૂપનાયિકવિનિચ્છયકથા • 26. Vassūpanāyikavinicchayakathā

    ૨૭. ઉપજ્ઝાયાદિવત્તવિનિચ્છયકથા • 27. Upajjhāyādivattavinicchayakathā

    ૨૮. ચતુપચ્ચયભાજનીયવિનિચ્છયકથા • 28. Catupaccayabhājanīyavinicchayakathā

    ૨૯. કથિનત્થારવિનિચ્છયકથા • 29. Kathinatthāravinicchayakathā

    ૩૦. ગરુભણ્ડવિનિચ્છયકથા • 30. Garubhaṇḍavinicchayakathā

    ૩૧. ચોદનાદિવિનિચ્છયકથા • 31. Codanādivinicchayakathā

    ૩૨. ગરુકાપત્તિવુટ્ઠાનવિનિચ્છયકથા • 32. Garukāpattivuṭṭhānavinicchayakathā

    ૩૩. કમ્માકમ્મવિનિચ્છયકથા • 33. Kammākammavinicchayakathā

    ૩૪. પકિણ્ણકવિનિચ્છયકથા • 34. Pakiṇṇakavinicchayakathā

    નિગમનકથા • Nigamanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact