Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    વિનયવિનિચ્છય-ટીકા • Vinayavinicchaya-ṭīkā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ગન્થારમ્ભકથાવણ્ણના • Ganthārambhakathāvaṇṇanā

    ભિક્ખુવિભઙ્ગો • Bhikkhuvibhaṅgo

    પારાજિકકથા • Pārājikakathā

    પઠમપારાજિકકથાવણ્ણના • Paṭhamapārājikakathāvaṇṇanā

    દુતિયપારાજિકકથાવણ્ણના • Dutiyapārājikakathāvaṇṇanā

    તતિયપારાજિકકથાવણ્ણના • Tatiyapārājikakathāvaṇṇanā

    ચતુત્થપારાજિકકથાવણ્ણના • Catutthapārājikakathāvaṇṇanā

    સઙ્ઘાદિસેસકથાવણ્ણના • Saṅghādisesakathāvaṇṇanā

    અનિયતકથાવણ્ણના • Aniyatakathāvaṇṇanā

    નિસ્સગ્ગિયકથાવણ્ણના • Nissaggiyakathāvaṇṇanā

    પાચિત્તિયકથાવણ્ણના • Pācittiyakathāvaṇṇanā

    પાટિદેસનીયકથાવણ્ણના • Pāṭidesanīyakathāvaṇṇanā

    સેખિયકથાવણ્ણના • Sekhiyakathāvaṇṇanā

    ભિક્ખુનિવિભઙ્ગો • Bhikkhunivibhaṅgo

    પારાજિકકથાવણ્ણના • Pārājikakathāvaṇṇanā

    સઙ્ઘાદિસેસકથાવણ્ણના • Saṅghādisesakathāvaṇṇanā

    નિસ્સગ્ગિયકથાવણ્ણના • Nissaggiyakathāvaṇṇanā

    પાચિત્તિયકથાવણ્ણના • Pācittiyakathāvaṇṇanā

    પાટિદેસનીયકથાવણ્ણના • Pāṭidesanīyakathāvaṇṇanā

    સિક્ખાકરણીયકથાવણ્ણના • Sikkhākaraṇīyakathāvaṇṇanā

    મહાવગ્ગો • Mahāvaggo

    પબ્બજ્જાકથાવણ્ણના • Pabbajjākathāvaṇṇanā

    ઉપોસથક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Uposathakkhandhakakathāvaṇṇanā

    વસ્સૂપનાયિકક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Vassūpanāyikakkhandhakakathāvaṇṇanā

    પવારણક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Pavāraṇakkhandhakakathāvaṇṇanā

    ચમ્મક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Cammakkhandhakakathāvaṇṇanā

    ભેસજ્જક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Bhesajjakkhandhakakathāvaṇṇanā

    કથિનક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Kathinakkhandhakakathāvaṇṇanā

    ચીવરક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Cīvarakkhandhakakathāvaṇṇanā

    ચૂળવગ્ગો • Cūḷavaggo

    પારિવાસિકક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Pārivāsikakkhandhakakathāvaṇṇanā

    સમથક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Samathakkhandhakakathāvaṇṇanā

    ખુદ્દકવત્થુક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Khuddakavatthukkhandhakakathāvaṇṇanā

    સેનાસનક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Senāsanakkhandhakakathāvaṇṇanā

    વત્તક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Vattakkhandhakakathāvaṇṇanā

    ભિક્ખુનિક્ખન્ધકકથાવણ્ણના • Bhikkhunikkhandhakakathāvaṇṇanā

    ચતુબ્બિધકમ્મકથાવણ્ણના • Catubbidhakammakathāvaṇṇanā

    કમ્મવિપત્તિકથાવણ્ણના • Kammavipattikathāvaṇṇanā

    પકિણ્ણકવિનિચ્છયકથાવણ્ણના • Pakiṇṇakavinicchayakathāvaṇṇanā

    કમ્મટ્ઠાનવિભાવનાવિધાનકથાવણ્ણના • Kammaṭṭhānavibhāvanāvidhānakathāvaṇṇanā

    નિગમનકથાવણ્ણના • Nigamanakathāvaṇṇanā

    ઉત્તરવિનિચ્છય-ટીકા • Uttaravinicchaya-ṭīkā

    ગન્થારમ્ભકથાવણ્ણના • Ganthārambhakathāvaṇṇanā

    મહાવિભઙ્ગસઙ્ગહકથાવણ્ણના • Mahāvibhaṅgasaṅgahakathāvaṇṇanā

    ભિક્ખુનિવિભઙ્ગો • Bhikkhunivibhaṅgo

    ચતુવિપત્તિકથાવણ્ણના • Catuvipattikathāvaṇṇanā

    અધિકરણપચ્ચયકથાવણ્ણના • Adhikaraṇapaccayakathāvaṇṇanā

    ખન્ધકપુચ્છાકથાવણ્ણના • Khandhakapucchākathāvaṇṇanā

    સમુટ્ઠાનસીસકથાવણ્ણના • Samuṭṭhānasīsakathāvaṇṇanā

    આપત્તિસમુટ્ઠાનકથાવણ્ણના • Āpattisamuṭṭhānakathāvaṇṇanā

    એકુત્તરનયકથાવણ્ણના • Ekuttaranayakathāvaṇṇanā

    સેદમોચનકથાવણ્ણના • Sedamocanakathāvaṇṇanā

    સાધારણાસાધારણકથાવણ્ણના • Sādhāraṇāsādhāraṇakathāvaṇṇanā

    લક્ખણકથાવણ્ણના • Lakkhaṇakathāvaṇṇanā

    સબ્બસઙ્કલનનયકથાવણ્ણના • Sabbasaṅkalananayakathāvaṇṇanā

    નિગમનકથાવણ્ણના • Nigamanakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact