Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā

    ૩. વિપરીતકથાવણ્ણના

    3. Viparītakathāvaṇṇanā

    ૪૨૪. અસિવે સિવાતિ વોહારં વિય અઞ્ઞાણે…પે॰… વદતિ.

    424. Asive sivāti vohāraṃ viya aññāṇe…pe… vadati.

    વિપરીતકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Viparītakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૪૫) ૩. વિપરીતકથા • (45) 3. Viparītakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૩. વિપરીતકથાવણ્ણના • 3. Viparītakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā / ૩. વિપરીતકથાવણ્ણના • 3. Viparītakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact