Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૨૦. વિપ્પયુત્તપચ્ચયનિદ્દેસવણ્ણના

    20. Vippayuttapaccayaniddesavaṇṇanā

    ૨૦. સમ્પયોગાસઙ્કાય અભાવતોતિ એતેન સમ્પયોગાસઙ્કાવત્થુભૂતો ઉપકારકભાવો વિપ્પયુત્તપચ્ચયતાતિ દસ્સેતિ.

    20. Sampayogāsaṅkāyaabhāvatoti etena sampayogāsaṅkāvatthubhūto upakārakabhāvo vippayuttapaccayatāti dasseti.

    વિપ્પયુત્તપચ્ચયનિદ્દેસવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Vippayuttapaccayaniddesavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / પટ્ઠાનપાળિ • Paṭṭhānapāḷi / (૨) પચ્ચયનિદ્દેસો • (2) Paccayaniddeso

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૨૦. વિપ્પયુત્તપચ્ચયનિદ્દેસવણ્ણના • 20. Vippayuttapaccayaniddesavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact