Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    મહાસઙ્ગામવણ્ણના

    Mahāsaṅgāmavaṇṇanā

    વોહરન્તેનજાનિતબ્બાદિવણ્ણના

    Voharantenajānitabbādivaṇṇanā

    ૩૭૫. વણ્ણાવણ્ણોતિ નીલાદિવણ્ણવસેન ચ આરોગ્યત્થાદિઅવણ્ણવસેન ચ વુત્તસુક્કવિસ્સટ્ઠિ.

    375.Vaṇṇāvaṇṇoti nīlādivaṇṇavasena ca ārogyatthādiavaṇṇavasena ca vuttasukkavissaṭṭhi.

    ૪૦૨. ભૂમિપુચ્છાતિ ભૂમિ પુથવી જગતી ચાતિ સબ્બાનિ પથવિવેવચનાનિ.

    402.Bhūmipucchāti bhūmi puthavī jagatī cāti sabbāni pathavivevacanāni.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi
    ૧. વોહરન્તેન જાનિતબ્બાદિ • 1. Voharantena jānitabbādi
    ૭. પુચ્છાવિભાગો • 7. Pucchāvibhāgo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / પરિવાર-અટ્ઠકથા • Parivāra-aṭṭhakathā / વોહરન્તેન જાનિતબ્બાદિવણ્ણના • Voharantena jānitabbādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / સઙ્ગામદ્વયવણ્ણના • Saṅgāmadvayavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / વોહરન્તેન જાનિતબ્બાદિવણ્ણના • Voharantena jānitabbādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / વોહરન્તેન જાનિતબ્બાદિવણ્ણના • Voharantena jānitabbādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact