Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    યત્થવારપુચ્છાવારવણ્ણના

    Yatthavārapucchāvāravaṇṇanā

    ૩૦૪. લબ્ભતીતિ પુચ્છા.

    304.Labbhatīti pucchā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi / ૧૪. યત્થવારો, પુચ્છાવારો • 14. Yatthavāro, pucchāvāro

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / સમથવારવિસ્સજ્જનાવારકથાવણ્ણના • Samathavāravissajjanāvārakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / સમથસમ્મુખાવિનયવારાદિવણ્ણના • Samathasammukhāvinayavārādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact