Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya

    ૪-૩૦. પરિઞ્ઞાદિસુત્તાનિ

    4-30. Pariññādisuttāni

    ૨૭૭-૩૦૩. ‘‘રાગસ્સ , ભિક્ખવે, પરિઞ્ઞાય…પે॰… પરિક્ખયાય… પહાનાય… ખયાય … વયાય… વિરાગાય… નિરોધાય… ચાગાય… પટિનિસ્સગ્ગાય ચત્તારો ધમ્મા ભાવેતબ્બા…પે॰…. તિંસતિમં.

    277-303. ‘‘Rāgassa , bhikkhave, pariññāya…pe… parikkhayāya… pahānāya… khayāya … vayāya… virāgāya… nirodhāya… cāgāya… paṭinissaggāya cattāro dhammā bhāvetabbā…pe…. Tiṃsatimaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / (૨૮) ૮. રાગપેય્યાલવણ્ણના • (28) 8. Rāgapeyyālavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact