Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) |
(૧૫) ૫. આભાવગ્ગો
(15) 5. Ābhāvaggo
૧. આભાસુત્તવણ્ણના
1. Ābhāsuttavaṇṇanā
૧૪૧. પઞ્ચમસ્સ પઠમે આભાસનવસેન ચન્દોવ ચન્દાભા. સેસપદેસુપિ એસેવ નયો.
141. Pañcamassa paṭhame ābhāsanavasena candova candābhā. Sesapadesupi eseva nayo.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૧. આભાસુત્તં • 1. Ābhāsuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૬. આભાસુત્તાદિવણ્ણના • 1-6. Ābhāsuttādivaṇṇanā