Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) |
૯. અભિસન્દસુત્તવણ્ણના
9. Abhisandasuttavaṇṇanā
૩૯. નવમે દાનાનીતિ ચેતનાદાનાનિ. અગ્ગઞ્ઞાનીતિઆદીનં અત્થો હેટ્ઠા વુત્તોયેવ.
39. Navame dānānīti cetanādānāni. Aggaññānītiādīnaṃ attho heṭṭhā vuttoyeva.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૯. અભિસન્દસુત્તં • 9. Abhisandasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૯-૧૦. અભિસન્દસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Abhisandasuttādivaṇṇanā