Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    (૧૨) ૨. પચ્ચોરોહણિવગ્ગો

    (12) 2. Paccorohaṇivaggo

    ૧-૨. અધમ્મસુત્તદ્વયવણ્ણના

    1-2. Adhammasuttadvayavaṇṇanā

    ૧૧૩-૧૧૪. દુતિયસ્સ પઠમે પાટિયેક્કં પુચ્છા ચ વિસ્સજ્જના ચ કતા. દુતિયે એકતોવ.

    113-114. Dutiyassa paṭhame pāṭiyekkaṃ pucchā ca vissajjanā ca katā. Dutiye ekatova.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૧. પઠમઅધમ્મસુત્તં • 1. Paṭhamaadhammasuttaṃ
    ૨. દુતિયઅધમ્મસુત્તં • 2. Dutiyaadhammasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૪. પઠમઅધમ્મસુત્તાદિવણ્ણના • 1-4. Paṭhamaadhammasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact