Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi

    ૬. અધિકરણવારો

    6. Adhikaraṇavāro

    ૧૯૮. મેથુનં ધમ્મં પટિસેવનપચ્ચયા આપત્તિયો ચતુન્નં અધિકરણાનં કતમં અધિકરણં? મેથુનં ધમ્મં પટિસેવનપચ્ચયા આપત્તિયો ચતુન્નં અધિકરણાનં આપત્તાધિકરણં…પે॰….

    198. Methunaṃ dhammaṃ paṭisevanapaccayā āpattiyo catunnaṃ adhikaraṇānaṃ katamaṃ adhikaraṇaṃ? Methunaṃ dhammaṃ paṭisevanapaccayā āpattiyo catunnaṃ adhikaraṇānaṃ āpattādhikaraṇaṃ…pe….

    અનાદરિયં પટિચ્ચ ઉદકે ઉચ્ચારં વા પસ્સાવં વા ખેળં વા કરણપચ્ચયા આપત્તિ ચતુન્નં અધિકરણાનં કતમં અધિકરણં? અનાદરિયં પટિચ્ચ ઉદકે ઉચ્ચારં વા પસ્સાવં વા ખેળં વા કરણપચ્ચયા આપત્તિ ચતુન્નં અધિકરણાનં આપત્તાધિકરણં.

    Anādariyaṃ paṭicca udake uccāraṃ vā passāvaṃ vā kheḷaṃ vā karaṇapaccayā āpatti catunnaṃ adhikaraṇānaṃ katamaṃ adhikaraṇaṃ? Anādariyaṃ paṭicca udake uccāraṃ vā passāvaṃ vā kheḷaṃ vā karaṇapaccayā āpatti catunnaṃ adhikaraṇānaṃ āpattādhikaraṇaṃ.

    અધિકરણવારો નિટ્ઠિતો છટ્ઠો.

    Adhikaraṇavāro niṭṭhito chaṭṭho.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact