Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi

    ૬. અધિકરણવારો

    6. Adhikaraṇavāro

    ૨૫૪. કાયસંસગ્ગં સાદિયનપચ્ચયા આપત્તિયો ચતુન્નં અધિકરણાનં કતમં અધિકરણં? કાયસંસગ્ગં સાદિયનપચ્ચયા આપત્તિયો ચતુન્નં અધિકરણાનં, આપત્તાધિકરણં…પે॰….

    254. Kāyasaṃsaggaṃ sādiyanapaccayā āpattiyo catunnaṃ adhikaraṇānaṃ katamaṃ adhikaraṇaṃ? Kāyasaṃsaggaṃ sādiyanapaccayā āpattiyo catunnaṃ adhikaraṇānaṃ, āpattādhikaraṇaṃ…pe….

    દધિં વિઞ્ઞાપેત્વા ભુઞ્જનપચ્ચયા આપત્તિયો ચતુન્નં અધિકરણાનં કતમં અધિકરણં? દધિં વિઞ્ઞાપેત્વા ભુઞ્જનપચ્ચયા આપત્તિયો ચતુન્નં અધિકરણાનં – આપત્તાધિકરણં.

    Dadhiṃ viññāpetvā bhuñjanapaccayā āpattiyo catunnaṃ adhikaraṇānaṃ katamaṃ adhikaraṇaṃ? Dadhiṃ viññāpetvā bhuñjanapaccayā āpattiyo catunnaṃ adhikaraṇānaṃ – āpattādhikaraṇaṃ.

    અધિકરણવારો નિટ્ઠિતો છટ્ઠો.

    Adhikaraṇavāro niṭṭhito chaṭṭho.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact