Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૨૯. અગ્ગિકભારદ્વાજજાતકં

    129. Aggikabhāradvājajātakaṃ

    ૧૨૯.

    129.

    નાયં સિખા પુઞ્ઞહેતુ, ઘાસહેતુ અયં સિખા;

    Nāyaṃ sikhā puññahetu, ghāsahetu ayaṃ sikhā;

    નાઙ્ગુટ્ઠગણનં યાતિ, અલં તે હોતુ અગ્ગિકાતિ.

    Nāṅguṭṭhagaṇanaṃ yāti, alaṃ te hotu aggikāti.

    અગ્ગિકભારદ્વાજજાતકં નવમં.

    Aggikabhāradvājajātakaṃ navamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૨૯] ૯. અગ્ગિકભારદ્વાજજાતકવણ્ણના • [129] 9. Aggikabhāradvājajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact