Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૨૪. આજઞ્ઞજાતકં

    24. Ājaññajātakaṃ

    ૨૪.

    24.

    યદા યદા યત્થ યદા, યત્થ યત્થ યદા યદા;

    Yadā yadā yattha yadā, yattha yattha yadā yadā;

    આજઞ્ઞો કુરુતે વેગં, હાયન્તિ તત્થ વાળવાતિ.

    Ājañño kurute vegaṃ, hāyanti tattha vāḷavāti.

    આજઞ્ઞજાતકં ચતુત્થં.

    Ājaññajātakaṃ catutthaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૨૪] ૪. આજઞ્ઞજાતકવણ્ણના • [24] 4. Ājaññajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact