Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    અજ્ઝારામે ઉપાહનપટિક્ખેપકથાવણ્ણના

    Ajjhārāme upāhanapaṭikkhepakathāvaṇṇanā

    ૨૪૮. અભિજીવન્તિ એતેનાતિ અભિજીવનિકં. કિન્તં? સિપ્પં. તેનાહ ‘‘યેન સિપ્પેના’’તિઆદિ.

    248. Abhijīvanti etenāti abhijīvanikaṃ. Kintaṃ? Sippaṃ. Tenāha ‘‘yena sippenā’’tiādi.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi / ૧૫૧. અજ્ઝારામે ઉપાહનપટિક્ખેપો • 151. Ajjhārāme upāhanapaṭikkhepo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā / અજ્ઝારામેઉપાહનપટિક્ખેપકથા • Ajjhārāmeupāhanapaṭikkhepakathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧૫૧. અજ્ઝારામે ઉપાહનપટિક્ખેપકથા • 151. Ajjhārāme upāhanapaṭikkhepakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact