Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / ધમ્મસઙ્ગણી-મૂલટીકા • Dhammasaṅgaṇī-mūlaṭīkā

    અકુસલવિપાકકથાવણ્ણના

    Akusalavipākakathāvaṇṇanā

    ૫૫૬. ઇટ્ઠઇટ્ઠમજ્ઝત્તેસુ વિય ન અનિટ્ઠઅનિટ્ઠમજ્ઝત્તેસુ સન્તીરણવિસેસો અત્થિ, અનિટ્ઠારમ્મણમેવ પન અધિમત્તં મન્દઞ્ચ એવં દ્વિધા વુત્તં.

    556. Iṭṭhaiṭṭhamajjhattesu viya na aniṭṭhaaniṭṭhamajjhattesu santīraṇaviseso atthi, aniṭṭhārammaṇameva pana adhimattaṃ mandañca evaṃ dvidhā vuttaṃ.

    અકુસલવિપાકકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Akusalavipākakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / ધમ્મસઙ્ગણીપાળિ • Dhammasaṅgaṇīpāḷi / અકુસલવિપાકઅબ્યાકતં • Akusalavipākaabyākataṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / ધમ્મસઙ્ગણિ-અટ્ઠકથા • Dhammasaṅgaṇi-aṭṭhakathā / અકુસલવિપાકકથા • Akusalavipākakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact