Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૫-૬. અમ્બસુત્તવણ્ણના

    5-6. Ambasuttavaṇṇanā

    ૧૦૫-૬. પઞ્ચમે આમં પક્કવણ્ણીતિ આમકં હુત્વા ઓલોકેન્તાનં પક્કસદિસં ખાયતિ. એવં સબ્બપદાનિ દટ્ઠબ્બાનિ. છટ્ઠં ઉત્તાનત્થમેવ.

    105-6. Pañcame āmaṃ pakkavaṇṇīti āmakaṃ hutvā olokentānaṃ pakkasadisaṃ khāyati. Evaṃ sabbapadāni daṭṭhabbāni. Chaṭṭhaṃ uttānatthameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૫. અમ્બસુત્તં • 5. Ambasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૫-૬. અમ્બસુત્તાદિવણ્ણના • 5-6. Ambasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact