Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi

    ૬. અમૂલકસિક્ખાપદં

    6. Amūlakasikkhāpadaṃ

    ૪૫૯. છટ્ઠે તેતિ છબ્બગ્ગિયા. ચોદેન્તિ કિરાતિ સમ્બન્ધો. આકિણ્ણદોસત્તાતિ તેસં આકુલઆદીનવત્તા. એવન્તિ ચોદિયમાને. અત્તપરિત્તાણન્તિ અત્તનો પરિસમન્તતો તાણં રક્ખનં કરોન્તા ચોદેન્તીતિ યોજનાતિ. છટ્ઠં.

    459. Chaṭṭhe teti chabbaggiyā. Codenti kirāti sambandho. Ākiṇṇadosattāti tesaṃ ākulaādīnavattā. Evanti codiyamāne. Attaparittāṇanti attano parisamantato tāṇaṃ rakkhanaṃ karontā codentīti yojanāti. Chaṭṭhaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૬. અમૂલકસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Amūlakasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૬. અમૂલકસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Amūlakasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૬. અમૂલકસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Amūlakasikkhāpadavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact