Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૬૫. અનભિરતિજાતકં

    65. Anabhiratijātakaṃ

    ૬૫.

    65.

    યથા નદી ચ પન્થો ચ, પાનાગારં સભા પપા;

    Yathā nadī ca pantho ca, pānāgāraṃ sabhā papā;

    એવં લોકિત્થિયો નામ, નાસં કુજ્ઝન્તિ પણ્ડિતાતિ.

    Evaṃ lokitthiyo nāma, nāsaṃ kujjhanti paṇḍitāti.

    અનભિરતિજાતકં પઞ્ચમં.

    Anabhiratijātakaṃ pañcamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૬૫] ૫. અનભિરતિજાતકવણ્ણના • [65] 5. Anabhiratijātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact