Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૯-૧૦. આનન્દઅચ્છરિયસુત્તાદિવણ્ણના

    9-10. Ānandaacchariyasuttādivaṇṇanā

    ૧૨૯-૧૩૦. નવમે પટિસન્થારધમ્મન્તિ પકતિચારિત્તવસેન વુત્તં, ઉપગતાનં પન ભિક્ખૂનં ભિક્ખુનીનઞ્ચ પુચ્છાવિસ્સજ્જનવસેન ચેવ ચિત્તરુચિવસેન ચ યથાકાલં ધમ્મં દેસેતિયેવ, ઉપાસકઉપાસિકાનં પન ઉપનિસિન્નકકથાવસેન. દસમં ઉત્તાનમેવ.

    129-130. Navame paṭisanthāradhammanti pakaticārittavasena vuttaṃ, upagatānaṃ pana bhikkhūnaṃ bhikkhunīnañca pucchāvissajjanavasena ceva cittarucivasena ca yathākālaṃ dhammaṃ desetiyeva, upāsakaupāsikānaṃ pana upanisinnakakathāvasena. Dasamaṃ uttānameva.

    આનન્દઅચ્છરિયસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Ānandaacchariyasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.

    ભયવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Bhayavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૯. આનન્દઅચ્છરિયસુત્તં • 9. Ānandaacchariyasuttaṃ
    ૧૦. ચક્કવત્તિઅચ્છરિયસુત્તં • 10. Cakkavattiacchariyasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)
    ૯. આનન્દઅચ્છરિયસુત્તવણ્ણના • 9. Ānandaacchariyasuttavaṇṇanā
    ૧૦. ચક્કવત્તિઅચ્છરિયસુત્તવણ્ણના • 10. Cakkavattiacchariyasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact