Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૭-૮. અનરિયવોહારસુત્તવણ્ણના

    7-8. Anariyavohārasuttavaṇṇanā

    ૬૭-૬૮. સત્તમે અનરિયવોહારાતિ ન અરિયકથા સદોસકથા. યાહિ ચેતનાહિ તે વોહારે વોહરન્તિ, તાસં એતં નામં. અટ્ઠમે વુત્તપટિપક્ખનયેન અત્થો વેદિતબ્બો.

    67-68. Sattame anariyavohārāti na ariyakathā sadosakathā. Yāhi cetanāhi te vohāre voharanti, tāsaṃ etaṃ nāmaṃ. Aṭṭhame vuttapaṭipakkhanayena attho veditabbo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૭. અનરિયવોહારસુત્તં • 7. Anariyavohārasuttaṃ
    ૮. અરિયવોહારસુત્તં • 8. Ariyavohārasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૭. અનરિયવોહારસુત્તવણ્ણના • 7. Anariyavohārasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact