Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૬૨. અણ્ડભૂતજાતકં

    62. Aṇḍabhūtajātakaṃ

    ૬૨.

    62.

    યં બ્રાહ્મણો અવાદેસિ, વીણં સમુખવેઠિતો;

    Yaṃ brāhmaṇo avādesi, vīṇaṃ samukhaveṭhito;

    અણ્ડભૂતા ભતા ભરિયા, તાસુ કો જાતુ વિસ્સસેતિ.

    Aṇḍabhūtā bhatā bhariyā, tāsu ko jātu vissaseti.

    અણ્ડભૂતજાતકં દુતિયં.

    Aṇḍabhūtajātakaṃ dutiyaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૬૨] ૨. અણ્ડભૂતજાતકવણ્ણના • [62] 2. Aṇḍabhūtajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact