Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-પુરાણ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-purāṇa-ṭīkā

    ૬. અઞ્ઞાતકવિઞ્ઞત્તિસિક્ખાપદવણ્ણના

    6. Aññātakaviññattisikkhāpadavaṇṇanā

    ઞાતકપ્પવારિતે વા વિઞ્ઞાપેન્તસ્સાતિ એત્થ ચ સઙ્ઘવસેન પવારિતેસુ પમાણમેવ વટ્ટતિ. પુગ્ગલિકપ્પવારણાય યં યં પવારેતિ, તં તંયેવ વિઞ્ઞાપેતબ્બન્તિ લિખિતં.

    Ñātakappavārite vā viññāpentassāti ettha ca saṅghavasena pavāritesu pamāṇameva vaṭṭati. Puggalikappavāraṇāya yaṃ yaṃ pavāreti, taṃ taṃyeva viññāpetabbanti likhitaṃ.

    અઞ્ઞાતકવિઞ્ઞત્તિસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Aññātakaviññattisikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact