Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૬. અપણ્ણકસુત્તવણ્ણના

    6. Apaṇṇakasuttavaṇṇanā

    ૧૧૯. છટ્ઠે અપણ્ણકો મણીતિ છહિ તલેહિ સમન્નાગતો પાસકો. સુગતિં સગ્ગન્તિ ચાતુમહારાજિકાદીસુ અઞ્ઞતરં સગ્ગં લોકં. ઇમસ્મિં સુત્તે સીલઞ્ચ સમ્માદિટ્ઠિ ચાતિ ઉભયમ્પિ મિસ્સકં કથિતં. સત્તમં ઉત્તાનમેવ.

    119. Chaṭṭhe apaṇṇako maṇīti chahi talehi samannāgato pāsako. Sugatiṃ sagganti cātumahārājikādīsu aññataraṃ saggaṃ lokaṃ. Imasmiṃ sutte sīlañca sammādiṭṭhi cāti ubhayampi missakaṃ kathitaṃ. Sattamaṃ uttānameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૬. અપણ્ણકસુત્તં • 6. Apaṇṇakasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૬-૭. અપણ્ણકસુત્તાદિવણ્ણના • 6-7. Apaṇṇakasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact