Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. અપરિહાનિયસુત્તવણ્ણના

    7. Aparihāniyasuttavaṇṇanā

    ૩૭. સત્તમે નિબ્બાનસ્સેવ સન્તિકેતિ નિબ્બાનસન્તિકેયેવ ચરતિ. સીલે પતિટ્ઠિતોતિ પાતિમોક્ખસીલે પતિટ્ઠિતો. એવં વિહારીતિ એવં વિહરન્તો. આતાપીતિ આતાપેન વીરિયેન સમન્નાગતો. યોગક્ખેમસ્સાતિ ચતૂહિ યોગેહિ ખેમસ્સ નિબ્બાનસ્સ. પમાદે ભયદસ્સિવાતિ પમાદં ભયતો પસ્સન્તો.

    37. Sattame nibbānasseva santiketi nibbānasantikeyeva carati. Sīle patiṭṭhitoti pātimokkhasīle patiṭṭhito. Evaṃvihārīti evaṃ viharanto. Ātāpīti ātāpena vīriyena samannāgato. Yogakkhemassāti catūhi yogehi khemassa nibbānassa. Pamāde bhayadassivāti pamādaṃ bhayato passanto.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૭. અપરિહાનિયસુત્તં • 7. Aparihāniyasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૭. અપરિહાનિયસુત્તવણ્ણના • 7. Aparihāniyasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact