Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૨-૩. આપત્તિભયસુત્તાદિવણ્ણના

    2-3. Āpattibhayasuttādivaṇṇanā

    ૨૪૪-૫. દુતિયે ભસ્સતિ નિરત્થકભાવેન ખિપીયતીતિ ભસ્મં, છારિકા. તસ્સ પુટં ભણ્ડિકા ભસ્મપુટં. તેનાહ ‘‘ભસ્મપુટન્તિ છારિકાભણ્ડિક’’ન્તિ. તતિયં ઉત્તાનત્થમેવ.

    244-5. Dutiye bhassati niratthakabhāvena khipīyatīti bhasmaṃ, chārikā. Tassa puṭaṃ bhaṇḍikā bhasmapuṭaṃ. Tenāha ‘‘bhasmapuṭanti chārikābhaṇḍika’’nti. Tatiyaṃ uttānatthameva.

    આપત્તિભયસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Āpattibhayasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૨. આપત્તિભયસુત્તં • 2. Āpattibhayasuttaṃ
    ૩. સિક્ખાનિસંસસુત્તં • 3. Sikkhānisaṃsasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)
    ૨. આપત્તિભયસુત્તવણ્ણના • 2. Āpattibhayasuttavaṇṇanā
    ૩. સિક્ખાનિસંસસુત્તવણ્ણના • 3. Sikkhānisaṃsasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact