Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    આસનપ્પટિબાહનાદિકથાવણ્ણના

    Āsanappaṭibāhanādikathāvaṇṇanā

    ૩૧૩-૪. ઉદ્દિસ્સકતન્તિ ગિહીહિ સઙ્ઘં ઉદ્દિસ્સ કતં. ગિહિવિકતન્તિ ગિહીહિ કતં પઞ્ઞત્તં, ગિહિસન્તકન્તિ વુત્તં હોતિ. અતિસમીપં અગન્ત્વાતિ ભિક્ખૂનં આસન્નતરં ઠાનં અગન્ત્વા.

    313-4.Uddissakatanti gihīhi saṅghaṃ uddissa kataṃ. Gihivikatanti gihīhi kataṃ paññattaṃ, gihisantakanti vuttaṃ hoti. Atisamīpaṃ agantvāti bhikkhūnaṃ āsannataraṃ ṭhānaṃ agantvā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ચૂળવગ્ગપાળિ • Cūḷavaggapāḷi
    આસનપ્પટિબાહનપટિક્ખેપં • Āsanappaṭibāhanapaṭikkhepaṃ
    ગિહિવિકતઅનુજાનનં • Gihivikataanujānanaṃ

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / વિહારાનુજાનનકથાવણ્ણના • Vihārānujānanakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / વિહારાનુજાનનકથાવણ્ણના • Vihārānujānanakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact