Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૭. ઇત્થિવગ્ગો

    7. Itthivaggo

    ૬૧. અસાતમન્તજાતકં

    61. Asātamantajātakaṃ

    ૬૧.

    61.

    અસા લોકિત્થિયો નામ, વેલા તાસં ન વિજ્જતિ;

    Asā lokitthiyo nāma, velā tāsaṃ na vijjati;

    સારત્તા ચ પગબ્ભા ચ, સિખી સબ્બઘસો યથા;

    Sārattā ca pagabbhā ca, sikhī sabbaghaso yathā;

    તા હિત્વા પબ્બજિસ્સામિ, વિવેકમનુબ્રૂહયન્તિ.

    Tā hitvā pabbajissāmi, vivekamanubrūhayanti.

    અસાતમન્તજાતકં પઠમં.

    Asātamantajātakaṃ paṭhamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૬૧] ૧. અસાતમન્તજાતકવણ્ણના • [61] 1. Asātamantajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact