Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. આસીવિસસુત્તવણ્ણના

    10. Āsīvisasuttavaṇṇanā

    ૧૧૦. દસમે આગતવિસો ન ઘોરવિસોતિ યસ્સ વિસં આગચ્છતિ, ઘોરં પન ન હોતિ, ચિરકાલં ન પીળેતિ. સેસપદેસુપિ એસેવ નયોતિ.

    110. Dasame āgataviso na ghoravisoti yassa visaṃ āgacchati, ghoraṃ pana na hoti, cirakālaṃ na pīḷeti. Sesapadesupi eseva nayoti.

    વલાહકવગ્ગો પઠમો.

    Valāhakavaggo paṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૧૦. આસીવિસસુત્તં • 10. Āsīvisasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧૦. આસીવિસસુત્તવણ્ણના • 10. Āsīvisasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact