Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. અસ્સાજાનીયસુત્તવણ્ણના

    10. Assājānīyasuttavaṇṇanā

    ૧૪૩. દસમે ભદ્રેતિ ભદ્દકે. અસ્સાજાનીયેતિ કારણાકારણં જાનનકે અસ્સે. પુરિસાજાનીયેસુપિ એસેવ નયો. ઇમસ્મિં સુત્તે અરહત્તફલં કથિતં. તત્રાયં અરહત્તમગ્ગેન ઞાણજવસમ્પન્નોતિ વેદિતબ્બો.

    143. Dasame bhadreti bhaddake. Assājānīyeti kāraṇākāraṇaṃ jānanake asse. Purisājānīyesupi eseva nayo. Imasmiṃ sutte arahattaphalaṃ kathitaṃ. Tatrāyaṃ arahattamaggena ñāṇajavasampannoti veditabbo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૧૦. અસ્સાજાનીયસુત્તં • 10. Assājānīyasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૫-૧૦. કેસકમ્બલસુત્તાદિવણ્ણના • 5-10. Kesakambalasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact